6.03.2009

Cum ne imbracam la examenul de licenta

      Sau la bacalaureat, sau la alte examene importante. Good to know.

     Anul trecut nu stiam ce se intampla in facultate la mine. Multa lume la costum, astepta pe hol. Ce sa fie ce sa fie? Licenta.  

    Stiu, sunt la facultatea de informatica unde nu ai sa vezi fashioniste. Dar ma astept totusi la un minim de simt estetic.

        Daca nu ai purtat un costum o facultate intreaga si nu stii sa il porti, nu il purta. Simplu ca buna ziua. Poate nu iti dai seama, dar altii iti observa stangacia in costumul proaspat achizitionat sau scos de la naftalina. Da ... se vede. Eu am vazut si m-am amuzat teribil.

      Daca nu porti tocuri de obicei, nu te apuca sa le porti acum. Se vede de la o posta ca esti incantata de pantofii noi, luati cu ocazia examenului. Se vede ca te chinui sa mergi, iar mersul pe tocuri iti strica orice urma de eleganta a tinutei. 

      Nu scoate gulerul la camasa pe deasupra. Arati ca Elvis. Cu gulerul ala alb peste sacou ai ucis de tot tinuta.

     Stop combinatiei alb + negru. Sa nu mai vad costume negre simple si ca bonus camasa alba. E urat ! Mai sunt si alte culori.

    Fara decolteu, fuste scurte and so on. Ai un corp frumos dar nu e momentul sa il expui. Tinuta office e o tinuta care nu trebuie sa atraga atentia comisiei. Nu! Comisia trebuie sa fie atenta la ce spui nu la cum esti imbracata.

   Parul prins (pony-tail) . Cat mai ingrijit si simplu posibil.

   Nu este obligatoriu sa porti costum. Tinuta office nu inseamna costum deux-piece. Poti purta foarte frumos o rochie eleganta. Sau o fusta cu un top. Sau poti purta pe sub sacou un top alb. Sau colorat, de ce nu?

   Exista solutii pentru fiecare. Daca esti o tipa sport, poti purta un top basic cu niste pantaloni simpli si o pereche de balerini. De fapt ce atatea cuvinte? Las imaginile sa vorbeasca. 

    V-am inspirat ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu