11.21.2009

Foarte util si foarte offtopic

Daca v-a enervat cel putin o data noul tool de la Windows si anume "Windows Genuine Advantage" bla bla, atunci cascati bine ochii, ca am testat si aflat cea mai eficienta metoda de a scapa de nenorocire.

Intai de toate, daca ai apucat sa instalezi minunea si iti apare pe ecran ceva de genul :atunci sa stii ca nici System Restore nu te mai ajuta, nici inchiderea arborelui de procese (am testat de toate). Dar exista un program dragut, care se gaseste pe Softpedia, care nu necesita instalare, se numeste "RemoveWGA", pur si simplu rulezi executabilul si dai click pe ok. Urmeaza un restart si ta daaa...ai scapat de nenorocire, si de ecranul negru si de steluta aia groaznic de enervanta.

Dar nu ai scapat de asta :
Ca sa scapati si de fereastra asta care apare automat la fiecare deschidere a calculatorului, intrati in C:\Windows\System32 si stergeti folderul KB905474.
Daca o sa fiti curiosi sa vedeti ce contine acest folder si o sa-l deschideti o sa constatati ca in acesta se afla fix pachetul de instalare pentru Windows Genuine Advantage Tool.

4 comentarii:

evergreen spunea...

esti f desteapta :P

eu nu am niciodata rabdare si nici chef sa fac chestii de genul

Sim spunea...

Thanks :blush:
Eu am partea tehnica mai dezvoltata decat cea creativa.

Evergreen spunea...

Ei, da. i-am trimis linkul prietenei mele si a reusit sa-si dezinstaleze dracia...

phiew!

Sim spunea...

:D
Ma bucur ca a fost util.

Trimiteți un comentariu