12.21.2009

Less is more

... sau despre curentul minimalist.


Apreciez frumusetea simpla, eleganta, rafinata si nu exagerat de studiata.
Apreciez cand vad un ten curat, corect ingrijit, cu minim de machiaj si nu unul super incarcat, parca scos din propunerile marelor case de moda.
Apreciez respectarea regulei de a purta maxim trei culori si mai putin outfiturile nonconformiste si extrem de colorate.
Apreciez persoanele care stiu sa poarte un parfum si de asemenea care stiu sa il dozeze corespunzator.
Apreciez cand vad persoane imbracate adecvat vremii de afara. Daca ninge lasam tocurile acasa, purtam tricotaje sau stofe groase si bineinteles acoperim pielea.
Apreciez decenta si echilibrul unei tinute. Daca alegi sa porti ceva decoltat sau cu umerii goi, vei avea grija sa acoperi partea de jos. Invers, daca alegi o fusta scurta, renunti sa afisezi decolteul sau umerii.
Apreciez un par ingrijit, sanatos si vopsit corect. Cel mai bine ni se potriveste culoarea naturala (este in acord perfect si cu nuanta tenului si cu nuanta sprancenelor) Daca vrem totusi o schimbare, e bine sa nu fie radicala. Maxim 3-4 tonuri mai deschis sau mai inchis.
Apreciez o manichiura ingrijita, mai putin cand vad unghii exagerat de lungi cu fel de fel de modele pe ele ( oricat le-ai curata, sunt mizerabile).


...it's nice to be a women...

Za Anju.....
For Kala4.....

For Suzana85


For all my beautiful Poly friends....have a nice day...

2 comentarii:

Zuzu spunea...

total de acord.

eu cred uneori ca asta vine dintr-un simt al ridicolului sanatos, din cultivarea bunului gust - care e subiectiv numai pana cade in ridicol - din informarea corecta si din gasirea unor modele, de referinta, favorabile lui Less is More.

PS- la fel apreciez acest curent si in design interior

:-)

Anonim spunea...

La multi ani! Minimalismul e chic, "la petite robe noire" reprezinta prototipul. Problema e ca tinde spre impersonal. Asa ca un pic de gotic si rococoul nu strica din cind in cind, orice tinuta trebuie sa aiba un detaliu "sparkling", anti-monotonie :)

Trimiteți un comentariu