2.28.2010

Worst Lipstick Ever


In general cea mai mare grija cand alegi un ruj e sa ti se potriveasca nuanta. In decembrie mi-am luat rujul L'oreal Infaillible (ca tot i se facuse reclama intr-o vreme prin toate revistele) Mi-am ales un roz- piersica foarte dragut (nuanta 103 - Perma-Pink)
Rujul promite sa reziste pe buze 16 ore. Are 2 batoane : rujul propriu-zis si un balsam de buze.
Initial am zis ca poate nu il aplic eu cum trebuie. Asa ca mi-am facut un gomaj riguros si mi-am hidratat din plin buzele. Acelasi efect. Am urmat pasii de pe instructiuni : mai intai se aplica rujul, se asteapta 2 minute si apoi balsamul. Deci problema nu e la mine.
Produsul acesta este atat de ingrozitor incat ma mir ca l-au pus la vanzare. Cu cata reclama se pompeaza banuiesc ca totusi sunt cumparatori.
Usuca foarte tare buzele, nu se aplica uniform, se strange in pliuri (nu conteaza cat de hidratate ai buzele, tot gaseste pliuri in care sa se stranga) Are un aspect nisipos. Ideea e ca imediat dupa aplicare nu stii cum sa mai scapi de el. Problema e ca rujul asta chiar dureaza cat zice el :)) Ajungi sa iti smulgi pielea de pe buze numai sa scapi de oroare.
Well...m-am ales cu un balsam de buze macar. Dar cam multi bani pentru un balsam de buze.
Cel putin pe moment m-am lecuit de rujuri. Raman la balsam de buze si gloss, cu care cel putin stiu ca nu am probleme.

1 comentarii:

Camelcutza spunea...

E o problema generala...cam toate rujurile rezistenta sunt uscate si usuca. Eu am si buzele groase, nici macar nu le pot aplica pe toata suprafata. Si am avut muuulte rujuri rezistente.

Trimiteți un comentariu