3.19.2010

Detoxifiere

Imi plac emisiunile de sanatate, cea a Oanei Cuzino si cea a Irinei Reisler; in special cea de-a doua; are ea sloganul "Si eu am avut 100 de kg". You still have them, lady !
In fine, acum 2 luni m-am nimerit cu televizorul deschis pe tvr1 si am vazut o chestie absolut uimitoare. A prezentat un aparat care arata ca o cadita pentru pedichiura. Ea spunea acolo ca a pus doar apa curata. Well...se aseaza pacienta cu picioarele in cadita aia si dupa cateva secunde incepe apa sa se coloreze intr-o nuanta maronie. Spre sfarsit era chiar un maro-negricios cu spuma ( spuma se pare ca a aparut pentru ca tipa avea circulatia limfatica deficitara). Ieri am dat peste clipul cu secventa repectiva si am m-am gandit sa va cer parerea.
E pe bune, nu e pe bune? Si mai ales, unde gasim aparatul minune ?
Pe mine una ma sperie ce a iesit din pielea pacientei.

8 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Am vazut si eu mai demult emisiunea aceasta,insa nu m-a impresionat.Cem mai bun lucru pe care il putem facem este tratamentul pe detoxifierea colonului acel Colon Help disponibil pe internet la 80lei 500g..cand ma voi abtine sa nu cheltui acesti bani pe cosmetice,haine si carti,voi trece si eu la o cura.

Anonim spunea...

Iubi !
Hotaraste-te !

Te uiti sau nu la televizor ?

La primul premiu castigan ne-ai spus ca nu te uiti la TV !

Ori e alba, ori e neagra ?

mosaid spunea...

m-a facut si pe mine curioasa device-ul, so l-am google-it putin.

http://en.wikipedia.org/wiki/Aqua_Detox.

O sa astept rezultatul testelor de laborator, inainte sa-l cumpar, momentan nici producatorii nu au demonstrat ca face ce trebuie.

Sim spunea...

@Viorica - mi s-a parut mai putin invaziv device-ul asta. Stai 10 minute cu picioarele in cadita asta si dupa aia nu mai ai nici o grija.

@Anonim : las uneori televizorul deschis dimineata cat imi beau cafeaua si imi citesc mail-urile. Dar nu stau sa urmaresc seriale sau filme la tv.

@mosaid : eu ma gandeam ca poti face o sedinta cu aparatul asta la centrul de cosmetica. Cred ca tipa aia lucreaza la un centru de slabire, ca am mai vazut-o la emisiunea Irinei Reisler.

Anonim spunea...

Mie mi se pare ciudat si scarbos :-s

Butterfly spunea...

Mie mi se pare mai mult o vrajeala ca sa iti ia banii. Nu am incredere deloc in aparatele minune care te detoxifiaza, nu m-as duce sa faca aia experiente pe mine:))
Apropo de Irina Reisler, stiu ca se facuse la un moment dat cat casa poporului...:))
Nici acum nu e foarte departe dar si-a mai revenit. :D
Cand aud de detoxifierea colonului parca imi da cineva un laxativ, nu stiu ce sa zic, au aparut tot felul de chestii inventate de oameni pentru ca au simtit goana dupa o viata sanatoasa, mancare sanatoasa, etc. Eu cred ca in zilele noastre, cei care au o sansa la o viata sanatoasa sunt cei care stau in varf de munte fara curent electric si beau apa de la izvor. Noi care traim printre noxe si mancam E-uri, nu ne mai detoxifiaza nici mama aparatelor. Poate sunt radicala, dar asa vad lucrurile, cu un pic de exagerare :))

Monica - Pisica albastra spunea...

si eu cred ca e un fel de tzeapa aparatul ala! clar! e facut sa te sperie, sa te socheze, ca vai, unde ma rog, uite ce-a iesit din tine...dar nu prea cred.
cred ca o combinatie de chimicale coloreaza apa. e o reactie chimica si atat. da, in cada se pune apa curata, dar flotorul ala sigur contine ceva substanta in el, iar electroliza apei intensifica oxidarea substantei. de-aia face spume in jurul flotorului si nu a picioarelor tale, cum ar fi logic daca tu ai cauza jegul ala.
cred in drenajul limfatic si cred ca o persoana constipata acumuleaza muulte toxine, de aceea trebuie sa facem tot ce-i posibil pentru un tranzit intestinal bun.
insa nu cred in nici un caz ca prin talpi ies jeg si toxine. cu totii stim ca pielea talpilor e cea mai groasa, deci nu ar fi logic sa faci un aparat care sa scoata toxinele tocmai pe acolo!!! e ca si cum ai spune: "iesi pe fereastra, nu pe usa!"
si da, stiu ca exista puncte de reflexoterapie in talpi, dar asta n-are nici o legatura.
parerea mea....

Sim spunea...

Am citit in linkul dat de mosaid si am mai facut niste cautari. Se pare ca intr-adevar e o mare vrajeala.
Am avut incredere in Irina Reisler, mai ales ca are emisiune la televiziunea nationala. Nu ma asteptam sa prezinte aparate neavizate.
Mi-a trecut toata curiozitatea cu aparatul ala.

Trimiteți un comentariu