3.27.2010

L'oreal lipstick & gloss review

L'oreal Glam Shine 6H Forever Nude

Plus : rezista destul de mult pe buze (daca nu iei masa, probabil rezista 6 ore cat zic ei)

-e suficient de pigmentat

- nu usuca buzele

Minus : - e lipicios, se cam prinde tot de el; asa ca daca ai parul lung si vrei sa porti glossul asta, e indicat sa iti prinzi parul.


L'oreal Color Riche Accords Natureles 254 (Kiss & Blush)
Plus : - sunt 3 nuante pentru blonde ; in mod normal nu as fi ales nuanta asta . Well...chiar se potriveste cu tenul meu si are un aspect foarte natural. Daca mergeti pe mana lor cu nuantele, mergeti la sigur ;

- e hidratant ;

Minus : - rezista maxim 3 ore.Dintre cele doua, rujul in mod sigur l-as cumpara a2a oara, glossul clar nu. In mare parte si pentru ca prefer rujurile (sunt o lipstik-person)

PS :
Azi mi-a venit comanda de la NYX pe care o astept de o luna. Revin cu poze si pareri de indata ce apuc sa incerc toate cosmeticalele. Am 2 perechi de gene false care abia asteapta sa fie incercate :D


Melodia zilei :

3 comentarii:

Iulia spunea...

Ma bucur ca ti-a ajuns comanda :D. Eu n-am nicio pereche de gene false dar vreau sa-mi dau comanda pe www.gene-false.ro si sa-mi iau si lipici duo care e cel mai bun :).
Si eu sunt lipstick person :))

mosaid spunea...

total de acord, nu conteaza cat tine un luciu, nu se compara cu senzatia pe care ti-o da un ruj pe buze. Si intre noi fie vorba, loreal color riche sunt pretty ok, au culori dragute, hidrateaza si rezista.

Iulia spunea...

Buna. Vezi ca te-am tag-uit la mine pe pagina si am dat leapsa mai departe :D.

Trimiteți un comentariu