3.17.2010

March Favorites


Am lipsit cateva zile pentru ca am fost plecata din localitate. Mi-am incarcat bateriile, asa ca va recomand si voua sa faceti o pauza din rutina zilnica, face minuni.
Mi-a venit ideea sa scriu lunar despre produsele care le folosesc cel mai mult la momentul respectiv. Asta pentru ca eu testez produse si imi exprim aici pe blog pareri mai bune sau mai putin bune, dar asta nu inseamna ca le folosesc des. De multe ori se intampla sa imi placa mult un produs, dar acesta sa nu intre in rutina mea zilnica de ingrijire. Chiar daca sunt bune, unele produse se merita sa le iei (pentru ca le vei folosi mult timp) pe cand altele nu se merita.


Sa le luam pe rand.
Despre blushul "La vie en rose" si bronzerul "Chocolate Soleil" de la Too Faced v-am mai spus ca imi plac. Inainte nu foloseam pudra bronzanta, dar pudra asta chiar e super buna.

Uleiul de corp de la Johnsons Baby e noua mea descoperire. Nu imi plac deloc unturile de corp sau lotiunile, pentru ca mereu am senzatia ca lasa pielea incarcata. Dar totusi mi se usca pielea si ceva trebuia sa folosesc. Cu uleiul asta e foarte simplu. Il aplic dupa dus, il las sa intre in piele cat ma machiez si imi beau cafeaua; sterg excesul si sunt ready to go. Nu mai spun de miros; miroase foarte fain.

Masca mea de par e aceeasi (Wella Lifetex); ma ajuta la nevoie. Cu siguranta sunt altele mai bune, dar ma inteleg cu ea, nu e agresiva si hidrateaza cat trebuie.
Sampon si balsam am folosit de la Herbal Essences, gama pentru volum; nu face mare lucru, dar nu e agresiv si miroase foarte bine (a piersici cred, dar e un parfum puternic care se mentine). E ok pentru mine, atat timp cat folosesc o masca buna si un ulei leave-in nu trebuie sa investesc intr-un sampon profi. Azi mi-am luat setul cu cocos, care la fel miroase incredibil de bine.

Luciul de buze L'oreal 6 ore e inca in teste; deocamdata am o parere buna despre el. E pigmentat, rezista, nu usuca buzele. Daca mai nimeresti si o culoare care sa ti se potriveasca, atunci e perfect.

Vichy Flexilift e bun pentru tine daca vrei un fond e ten cu acoperire mare (stiu, e pentru ten matur, dar nu il folosesc zilnic; totusi imi place)

Eyelinerul si mascara Lash Architect de la L'oreal mi se par cele mai bune. Nu am cele mai lungi si dese gene, dar mascara asta chiar da volum si lungime. Probabil am sa incerc si o mascara de la Max Factor dupa ce il termin pe acesta.

Acum ca se incalzeste afara trebuie neaparat sa ai un body mist. Il tii in frigider si cand ai nevoie e 2 in 1 : parfumeaza si racoreste; Eu il am pe cel cu trandafiri de la Victoria Secrets, dar foarte bine poti sa iti iei de la Body Shop sau L'Occitane sau de unde vrei tu.

Am uitat sa spun de crema de fata si ochi (astea chiar nu trebuie sa lipseasca din rutina zilnica).Dar despre asta data viitoare.

Melodia zilei :

6 comentarii:

Evergreen spunea...

wow! cîte produse. ce frumos ...

Sim spunea...

Thanks :D

Ralu spunea...

Despre Bright Cristal de la Versace...desi miroase f frumos, cuminte chiar, si usor dulceag nu se mentine!

mosaid spunea...

o sa incerc masca de par de la Wella, poate asa se ambitioneaza masca mea sa isi faca si ea treaba( she's on very thin ice :D).

Oana spunea...

A, si te asteapta un premiu la mine pe blog. O zi faina!

Sim spunea...

Wow...ce de-a premii. :D
Multumesc mult >:D<

Trimiteți un comentariu