3.18.2010

Must have : leather jacket

Sunt anumite obiecte vestimentare care e obligatoriu sa le ai in garderoba pentru ca te scot din multe situatii dificile. E bine sa ai o little black dress, o fusta neagra, o camasa alba, un sacou cu croiala clasica si lista continua.
Eu adaug ca e bine sa ai si o geaca de piele. Nu e obligatoriu dar e asa de bine sa ai, plus e o investitie foarte buna.
O poti purta cu o rochie glam de seara, sau intr-o tinuta casual cu jeansi, tricou simplu si esarfa supradimensionata. Dupa parerea mea, geaca de piele o poti adauga in orice tip de tinuta si se potriveste oricarui stil. Mai jos am pus exemple :

Celebrity Street style : Hilary Duff

Let me know, is your heart still beating?

Contest..."High on Heels"



This is how I rock my hoodie #268

6 comentarii:

Oana spunea...

Dap, exact pentru o geaca de piele strang eu acum banuti. De abia astept sa imi iau una cam cum e modelul din penultima poza.

Sim spunea...

Eu mi-am luat in weekend si sunt so happy pentru ca de prin clasa a11a imi caut geaca perfecta de piele. Si au tot trecut anii si nu am gasit una sa imi vina perfect. In weekend am fost norocoasa :D

Bianca spunea...

Eu am una dar nu e neagra si imi doresc tare una neagra.Le ador, ma prind foarte bine.

Butterfly spunea...

Eu am una dar nu mai imi place deloc, nu sunt eu asa innebunita dupa piele dar cred ca ai dreptate, cel putin o geaca de piele e bine sa avem in garderoba ;)

Ella Gheorghiu spunea...

Am si eu una de anul trecut asemanatoare cu cea din ultima poza...si eu cred ca nu trebuie sa lipseasca din sifonierul nostru.Sa o porti cu placere!

Evergreen spunea...

da, da, da! imi doresc de ziua mea

Trimiteți un comentariu