4.27.2010

Review : Wella Lifetex Rich Spray

Spray-ul asta l-am primit odata cu luciu de par. La luciul de par nu mi-a luat mult sa pot scrie un review ( de obicei un luciu ori e bun ori nu e :P ) La tratament am lasat mai mult timp sa treaca pentru a vedea cum se comporta.
Tratamentul l-am luat pentru momentele in care ma spal pe cap la o ora prea tarzie ca sa mai am rabdare sa mai tin si masca de par jumatate de ora sa actioneze.




PLUS :
  • flaconul are o cantitate destul de mare (150 de ml) deci o sa-mi ajunga destul de mult timp si are un pret bun;
  • a doua zi parul este usor de aranjat (se aranjeaza din perie), are luciu si varfurile sunt sigilate ( recunosc, am varfurile cam uscate si despicate pentru ca nu mi le-am mai tuns din noiembrie anul trecut. Dupa ce aplic tratamentul, parul luceste pana la varfuri si arata sanatos. Totusi nu cred ca repara vreo ceva, mai degraba are rolul care il are corectorul pentru cearcane. Stiu ca doar foarfeca e solutia si cu prima ocazie am sa o aplic )
  • nu necesita nici un pic de efort (asta e un mare plus fata de masca de par) .
  • miroase foarte frumos (la fel ca toata gama )
MINUS:
  • imediat dupa aplicare imi lasa senzatia ca parul e lipicios (ca si cum m-as fi dat cu miere). Initial am crezut ca am facut o mare greseala cu sprayul asta din cauza ca nu reuseam sa imi indrept parul cu peria imediat dupa ce ma uscam. Well...acum m-am invatat. Pur si simplu ma usuc cu pheonul, il perii cat pot, dar fara sa insist prea mult si pana a doua zi produsul intra in firul de par si il lasa foarte suplu.

In concluzie, imi place foarte mult si cred ca o sa inlocuiasca masca de par (inca nu sunt convinsa ca e la fel de bun ca masca de par, dar ramane sa imi dau seama in timp).

Am datorii cu doua lepse primite de la Andreea si Ramona J. Cu prima ocazie imi fac temele si le dau mai departe.

Hugs :)

1 comentarii:

Iulia spunea...

Uhm, suna tare bine. Cred ca-l achizitionez la urmatoarea sedinta de shopping :)

Trimiteți un comentariu