5.16.2010

Caut autobronzant bun

De fapt nu autobronzant; caut lotiune nuantatoare ( crema cu bronzare treptata). Nu vreau sa imi inchid prea tare pielea la culoare, vreau doar o nuanta sanatoasa .
Daca stiti un autobronzat bun, please please tell me.
Daca se poate sa nu pateze hainele, sa nu miroasa urat (urasc mirosul de autobronzant) si sa nu fie teribil de scump (excludem din start Lancaster ; mai bine merg un weekend la mare decat sa imi iau lotiune de la Lancaster, chit ca nu prea am timp)
Nu am mai folosit autobronzant de aproximativ 3 ani de zile ( si nu am incercat cine stie ce, the usual Garnier,L'oreal, Dove & co)
Sunt cu ochii pe Piz Buin. Le-ati incercat? Vremea tine cu mine si imi ofera ragaz inca o saptamana (am inteles ca se raceste, how cool is that?!). Asa ca am cateva zile sa ma hotarasc ce colorant pun pe pielicica mea.

Any ideas?

8 comentarii:

Iulia spunea...

Sunt in cautare si eu de un autobronzant bun. Momentan il am pe cel de la Dove si nu ma incanta. E uitat pe undeva printr-un sertar :). Ma enerveaza ca prind o culoare usor portocalie dupa mai multe utilizari si in plus cand intentionez sa nu-l mai folosesc se ia pete-pete nu in mod uniform :(

Nimphetamin spunea...

Tot citesc laude despre St. Moritz si St. Tropez. Cel din urma se gaseste si pe strawberrynet.com.

Sim spunea...

@Iulia : si eu am avut aceeasi experienta cu Dove. E ingrozitor autobronzantul asta.

@Nimphetamin : St Moritz unde se gaseste. Nu am mai facut comanda pe strawberrynet. Incerc sa imi fac curaj cu comenzile pe net si sa fac pe fragrancedirect (are un plus ca vine la posta normala)

Epurica spunea...

Eu am Piz Buin-ul gradual si-s tare incantata. Daca iti permiti sa dai putin mai mult, mai bun e St. Tropez-ul. Momentan vad ca Piz Buin-ul nu prea se gaseste la noi in farmacii (se pare ca-l importa doar vara). Eu il iau de pe ebay la jumate de pret de obicei si ajunge cam in 3 zile asa ca recomand varianta asta :)

MS spunea...

Buna - unde ai cautat Piz Buin-ul ?

Sim spunea...

@Epurica : problematic cu ebay-ul ca nu am mai dat comanda pe site-uri din afara.
@MS : voiam sa iau din Sensiblu, dar nu il au pe stoc inca.

Roxie spunea...

Eu am folosit Piz Buin toamna trecuta. Si am fost super multumita. Intotdeauna il aplicam dupa exfoliere si arata excelent : fara pete , culoare frumoasa pt ca nu contine caroten din cate imi amintesc si da..miroase ok.
Aveam si eu problema aia cu mirosul ... ba chiar imi provoca greata :)

Ella Gheorghiu spunea...

Sim,si eu sunt in cautarea unui autobronzant bun,dar cum vremea se racise,mi-am oprit cautarile.In minte am doar 2 :Pizbuin si Avene si amandoua sunt greu de gasit.

Trimiteți un comentariu