5.04.2010

Leapsa de vara


Hello girls,

Am primit leapsa de vara de la Evergreen care suna cam asa :
"Spune-mi 7 moduri în care te pregăteşti pentru vară, adicătelea pentru plajă şi pantaloni scurţi şi rochiţe decoltate."

Eu sunt pe principiul ca e bine sa arati bine indiferent de anotimp, sa iti ingrijesti pielea si sa nu sari peste epilat indiferent ca porti pantaloni largi sau rochie. Lupta cu celulita trebuie sa o porti tot timpul, nu doar cand stii ca trebuie sa mergi la plaja. Pentru mine conteaza sa imi placa mie de mine si sa ma simt bine in pielea mea absolut tot timpul.
Cam asta e mesajul pe care vreau sa vi-l transmit. Fetelor, fiti frumoase pentru voi si aveti grija de sanatatea voastra. Faceti sport cat puteti, ingrijiti-va pielea si tenul, mancati organizat. Cu totii vom imbatrani, dar e important sa imbatranim frumos. Asa ca nu e ok sa avem grija de noi doar 2-3 luni pe an. Tot timpul trebuie sa ne ingrijim!

Ia sa vedem 7 obiceiuri bune pentru frumusete :
1. folosesc dupa fiecare dus ulei de corp Johnson's Baby (cred ca am mai spus ca nu suport cremele de corp); da un oarecare glow pielii;
2. gomaj saptamanal (si musai un gomaj temeinic inainte de epilare)
3. nu mananc fastfood, consum minim 2 litri de apa pe zi (am fost nevoita sa imi formez acest obicei in urma unor probleme de sanatate si guess what?! se simte diferenta, asa ca beti fetelor cat mai multa apa plata)
4. intentionez sa imi iau o lotiune bronzanta (vreau sa imi inchid nuanta pielii doar cu un ton)
5. ies la alergat in parc (sper sa imi fac un obicei din asta, in general prefer exercitiile fitness facute acasa )
6. nu mananc cu mai putin de 4 ore inainte de culcare ( respect mereu asta)
7. nu consum bauturi carbogazoase; o alternativa foarte yummy si sanatoasa sunt smoothies (recunosc ca mi le prepar doar de vreo 2 saptamani; aveti nevoie de fructe proaspete si blender; in cateva secunde obtii o bautura sanatoasa si mult mai buna la gust decat cola)
Dau leapsa mai departe :
Off-topic : posibil viitorul meu ringtone :P



|

13 comentarii:

Nimphetamin spunea...

Multam pt leapsa, o sa scriu maine cred...Ringtonul e groaznic, nu l-am putut asculta decat cateva secunde:))

Sim spunea...

:)) de asta stau pe ganduri daca sa pun ringtonul asta; mi s-a mai spus ca e groaznic :P

Special Koko spunea...

AOleu ce tag....eu va trebui sa spun tot ce IMI PROPUN SA FAC DAR NU REUSESC :)))

mie imi place grav ringtonul :))))

Andreea spunea...

Sim, multumesc pentru leapsa. O voi onora cel tarziu in weekend, dar tema mi se pare extrem de utila.

Gaby spunea...

Mulţumesc pentru leapşa, să mă gândesc ce să scriu...

Butterfly spunea...

Multumesc pentru nominalizare, ai obiceiuri foarte sanatoase, eu nu reusesc sa ma tin chiar de tot ceea ce ai scris tu aici, si sunt de acord cu tine, eu nu ma pregatesc de vara, ma ingrijesc tot timpul anului.

adela sirghie spunea...

Multumesc frumos, Sim:)
Eu am mereu articole de genul acesta pe beautynews, sa fac un update?
Ar fi interesant sau lumea ar putea crede ca ma repet? O sa ma gandesc la ceva...

Iulia spunea...

Uhm, eu am putut asculta cap-coada ringtone-ul. Chiar imi place :D. Iti multumesc pt site - eu am download-at de acolo poze pt Corby al meu pt ca e dificil la ecran si nu se potrivesc toate pozele :D

Viorelia spunea...

ce metode de epilare folosesti?;;)

Sim spunea...

@Viorelia : depinde. Pe maini folosesc doar epilatorul pentru ca nu imi cresc fire de par pe sub piele. In rest, lama sau ceara calda, in functie de timp si dispozitie. De obicei primavara si vara optez pentru ceara.

Viorelia spunea...

Ma gandeam ca poate folosesti pasta de zahar sau vreo ceara mai speciala.. ceva care sa faca epilatul putin mai placut. Am vazut niste produse pentru epilat bio si ma gandeam sa incerc.

Sim spunea...

Daca incerci sa revii sa ne spui si noua cum e :)

Viorelia spunea...

Tocmai am incercat niste kituri pentru acasa de la Parissa - era o oferta 2 la pret de 1. Am incercat mai exact niste benzi minuscule pentru sprancene cu ceara (32 in pachet);;) in salon imi punea ceara si apoi numai la baza folosea penseta am si am zis ca e ok sa fac asa si acasa, merge mai repede;)
Apoi am folosit pasta de zahar pentru brate. Se incalzeste in apa calda, se pune fasii exact ca ceara si se desprinde cu fasii textile. Se ia foarte bine.. mai raman bucatele de pasta dar se duc foarte usor cu apa si mai e si un ulei de musetel calmant. Ei spun ca e bun si pentru vergeturi.. in sensul ca mentine supletea pielii si previne ruperea pielii. Intr-adevar pasta de zahar e ceva mai blanda.. adica nu simti pielea atat de iritata ca dupa ceara.
Si am mai incercat si ceara care se incalzeste pentru fata/axila. Vine direct intr-o cutiuta cu maner. Miroase foarte bine incalzita.. a musetel, pin.. usor mentolata, ramane moale la temperaturi mai joase si chiar smulge si cele mai scurte fire. Din toate varietatile de ceara pentru acasa aceasta e cea mai buna pe care am testat-o;) Eu zic ca sunt ideale daca mai apare cate ceva si esti in vacanta sau acasa

Trimiteți un comentariu