5.10.2010

Must watch : Atonement

Iar am vazut un film absolut superb si trebuie sa va spun si voua despre el. Este vorba de Atonement , e mai vechi (din 2007) ; in rolurile principale au fost distribuiti James McAvoy si Keira Knightley.

Este o poveste de dragoste nuantata cu scene din razboi; o drama cutremuratoare (n-am ce va face, o sa dati apa la soricei). E genul ala de film care imi ramane in minte si a doua zi, pe care l-as mai vedea o data.
Pe James McAvoy l-am mai vazut acum cateva zile intr-un film, in The Last King of Scotland (si pe asta il recomand, merita vazut). Este un actor genial, i se potriveste rolul ca o manusa. De Keira nu mai zic, absolut superba, a purtat o rochie verde de matase care m-a fascinat. Pana sa vad filmul asta nu prea imi placea de ea, dar acum mi-am schimbat total parerea. E incredibil de frumoasa si o actrita desavarsita.
Asta e "za dress" :

Din ce am citit, scenariul are la baza o carte. Trebuie neaparat sa o gasesc si sa o citesc. Daca stiti mai multe spuneti-mi si mie. :)

8 comentarii:

Nimphetamin spunea...

L-am vazut si eu si mi-a placut nespus de mult...Cartea nu am citit-o, dar am inteles ca este mai tare decat filmul.

Evergreen spunea...

vazut. placut. rochia aia este dementiala

adela sirghie spunea...

Si eu am vazut filmul, si eu am fost foarte impresionata de atmosfera lui speciala. Cartea cred ca am vazut-o la Carturesti...

Anonim spunea...

Kira e frumoasa, depinde si de cum e filmata :)

Iulia spunea...

Si mie mi s-a parut un film deosebit de frumos ce merita vazut!

Anonim spunea...

Cartea are acelasi nume de Ian McEwan.

Mai mult: http://en.wikipedia.org/wiki/Atonement_%28novel%29

Pixxie spunea...

Si eu l-am vazut si m-a intristat foarte mult ! Tin minte ca doua zile chiar am fost furioasa pe asa o nedreptate, credeam ca adevarul iese mereu la iveala, dar aici a iesit prea tarziu din pacate :(

Sim spunea...

@olticad : mersi mult de info. Sper sa o gasesc la Carturesti :)
@Pixxie : cam aceeasi reactie am avut-o si eu.

Trimiteți un comentariu