6.03.2010

ELF Stuff

Desi initial nu am fost incantata de pensulele ELF, intre timp mi-am mai schimbat parerea. Cea de blending chiar imi place foarte mult, iar cea pentru eyeliner isi face treaba. Astfel, mi-am mai luat acum cateva zile 4 produse.

First of all, gama studio nu se compara absolut deloc cu gama de baza. Daca va placeau pensulele standard, care se gasesc si pe site-ul romanesc, tin sa va spun ca pensulele din gama Studio le veti iubi.
Pensula Kabuki e cea mai fina pensula pe care am vazut-o vreodata. E atat de fina si de moale incat ai putea crede ca este din par natural, dar nu este. Isi pastreaza forma si nu naparleste. Ce mai atata vorba...e absolut superba.

Pensula de fond de ten e cat se poate de ok, dar pe cea de blush nu o recomand (sunt amandoua din gama de baza)

Pudra este bunicica, e pigmentata, fina. Adera foarte bine pe piele si ofera un aspect natural.

Produsele le-am luat de pe un blog, insa din pacate este inchis pana la toamna; am prins ultimele produse. Daca stiti de unde as mai putea face rost de pensule din gama studio (fara sa ma complic cu comenzi in afara) please please tell me :D

8 comentarii:

Camelcutza spunea...

Damn it. Nu am vazut pensula kabuki pe blogul de care vorbesti:((

Sim spunea...

Pai am intrebat-o daca mai are si alte pensule; la o saptamana mi-a zis ca a aparut si kabuki-ul :D
Mie imi pare tare rau ca nu am prins bronzerele si iluminatoarele si restul pensulelor stud :((

Nimphetamin spunea...

Ma faceti curioasa sa incerc si eu produsele ELF. Dar nu stiu ce sa-mi iau si nici daca din Ro sau UK... Pensule am (de pe Coastal), la culori am inteles ca nu-s cele de pe site... Tare greu imi e sa ma decid...

Sim spunea...

Eu pentru un singur produs bag mana in foc ca o sa iti placa mult de tot, kabuki-ul ala. Este atat de fin ca in prima zi il smotoceam in continuu :))

Special Koko spunea...

Gagica, vezi ca mi am depasit limita de photobucket si mi au restrictionat imaginile. Mi-am facut alt cont acu'..te rog eu sa nu mai iei poza cu tot cu link, salveaz-o doar ca imagine. Ca-mi depasesc banda si iar o iau de la kp:))

te pup! :*

Sim spunea...

Ok, sorry, nu am stiut care e treaba cu photobucketul.
Trebuie sa fac update la pozele pufosilor, ca au crescut de saptamana trecuta :)

Camelcutza spunea...

Eu mai am de pe blogul respectiv un set studio pt sprancene, o pensula studio pt contur si un primer/line sealer din gama studio. Doar primerul sucks, pensula si setul pt sprancene sunt f bune.

Sim spunea...

Ahh...pensula pt contur o voiam eu, dar tocmai o daduse cand am cerut-o. Deci la tine era :))

Trimiteți un comentariu