6.23.2010

Pentru cei care au pisica


Dat fiind ca mai nou am un pisoi si sunt foarte mandra de asta, am devenit receptiva la toate filmuletele, desenele, benzile desenate si forumurile cu si despre pisici.
Sunt foarte interesata de sfaturi pentru o buna crestere a pisicutei si de cat mai multe informatii despre comportamentul lor.
Astazi am descoperit Simon's Cat (au pagina web, pagina de facebook, canal pe youtube si carte cu desene). Animatiile de pe youtube au un succes nebun (unul dintre filmulete a strans peste 16 milioane de view-uri) si se pare ca aceasta priza la public se datoreaza faptului ca surprind in amanunt comportamentul tipic al unei pisici fata de stapanul ei (the food giver).

Am pus un filmulet mai jos (vedeti ca pe canalul lor sunt in total 7 scurt-metraje absolut sauroase).Deocamdata pisica mea e prea mica sa imi faca astfel de treziri, dar astept sa vad ce o sa faca atunci cand o sa mai creasca.
Animalutele voastre de companie ce nazbatii mai fac?

5 comentarii:

Anitta spunea...

Sper ca nu te superi pe mine ca nu am mai dat niciun semn cu privire la pisoiasi. Am incercat sa conving pe toata lumea sa ma lase sa iau unul din pisoiasii tai, dar faptul ca am venit cu trenul la Bucuresti si ca mama mea deja luase o pisicuta pentru prietenul meu m-au facut sa renunt. Imi pare nespus de rau. Am mai pus intrebari...poate reusesc sa ii duc intr-o casa iubitoare.Eu inca mai militez sa mai iau un pisoi pentru casa mea, dar am adversari de temut: mama si motanul meu....:(

Sim spunea...

Stai linistita ca nu m-am suparat. Intre timp unul dintre pisoi a fost adoptat de mama mea. Deci facem ce facem si ii rezolvam bine pe toti :)

the curious duckling spunea...

Ce filmulet haios! Cam asa ceva face motanelul meu. Inainte venea pe langa pat si miorlaia doar, dar de ceva timp ni se urca in pat si ni se aseaza pe cosul pieptului si incepe sa toarca--si e un motan de 6 kile :D -- e imposibil de "ignorat" :D
Ca sa citez un comentator de pe youtube al fimuletului: "THEY ARE EVIL. . .in a cute way!" -- dar asta nu ma impiedica sa il iubesc mai putin. Cu dragalaseniile pe care le face ne-a inseninat zilele.

Bogdan Epureanu spunea...

Santajist emotional. :))

Ana-Maria spunea...

:)) Foarte tare clipul!
Si eu am un pisoi; l-am luat de la niste batrani. E nebun rau de tot! Roade tot ce prinde (ca un catel) si ataca. :) Acum e dragalas, dar cand o sa creasca... :| o sa ne puna la respect! ;))

Trimiteți un comentariu