8.09.2010

Adoptie catelusi

Am citit pe blogul lui Koko despre 4 cateluse care isi cauta stapani. Dau si eu mesajul mai departe in speranta ca se vor gasi casute pentru toate cele 4 cateluse.







"Am apelat la Maria intrucat imi doresc din inima ca surorile catelusilor de care am grija de curand sa fie in siguranta, dar mai ales in mainile unor oameni cu suflet bun si care iubesc animalele. Sunt 9 frati, dintre care 5 baieti si 4 fete. Din cate mi-a zis medicul veterinar, mama lor ar fi de rasa, si anume ciobanesc german. Baietii au fost luati, dar au mai ramas 4 cateluse. Ele au 8 saptamani si traiesc in incinta unui grup scolar de prin zona Baneasa. Ingrijitorul mamei puilor cere pe un catelus 35 ron, fiind mai mult o suma simbolica, crezand intr-o oarecare superstitie, despre care nu stiu prea multe detalii. Am pus cateva poze cu catelusii mei, Rex si Bobby, iar surorile lor sunt asemanatoare. Nu am reusit sa fac poze cu ele, insa va veti da seama. Pentru mai multe detalii, sunati la nr. meu de tel : 0724485300. Va pup."


PS : daca puteti, dati si voi mesajul mai departe si poate ajunge la cine trebuie.



7 comentarii:

Special Koko spunea...

multumesc ! :*

Sim spunea...

Cu multa placere. Sper sa aud vesti bune despre micuti :D

Anonim spunea...

Multumesc si io !.*

Anonim spunea...

CONSTATARE:

Au fost adoptii de pisici si caini.

Te rog sa ma anunti cand ajungi la purcelusi de lapte si la vitei.
PROMIT ii voi adopta eu pe toti.

Sim spunea...

Si despre ce propui sa scriu? Ca vad ca totul te deranjeaza. (din nou...nu inteleg vizitele constante daca tot nu iti place blogul meu :) )

Anonim spunea...

Ce rea esti astazi !
Nu am spus ca nu imi place blogul tau.
GAFA !
Am spus ca nu ma atrage continutul articolelor care contin ... cosmetice.

Despre ce as vrea sa scrii ?

De ex. cum ai petrecut sf. de saptamana.

Incep eu !


N-ai,mah, un foc?!?

Intr-un orasel turistic din Ardeal, un cetatean cam turmentat se indreapta spre mine:
“-Haben Sie ein Feuer?”.
Luat ca din oala, ma fastacesc :”-Imi pare rau… nu inteleg”.
Iar sotia, la brat cu embargo-ul, degeaba a inteles din prima ochire situatia…

Clar si raspicat, cu o dictie perfecta, vrand parca sa rezolve o problema de importanta nationala, cetateanul reformuleaza intrebarea, aratand spre tigara neaprinsa:
” Do you have a fire? Haben Sie ein Feuer?”. Raspunsul clasic al unui nefumator a zdrobit atmosfera: “I do not smoke, I’m sorry”. Replica la care cetateanul nostru se intoarce brusc si, de parca a aflat cea mai mare gogomanie posibila, isi intreaba amicul aflat ceva mai incolo: “Tu ai auzit, bai, ce au zis astia?!”

O seara placuta !

Astept replica !

Sim spunea...

Imi pare rau dar nu intentionez sa dau detalii personale pe blog (vreau sa imi pastrez anonimatul). Asa ca nu vei gasi povestiri despre ce am mai facut in weekend si nici poze de vacanta sau mai stiu eu ce.
Asa ca asta, cosmetice tot inainte :D

O seara placuta si tie !

Trimiteți un comentariu