8.10.2010

Leapsa : ritualul de ingrjire (3)


Buna tuturor,

revin cu partea a3a a lepsei (m-am lungit cam mult, nu?).
Astazi vreau sa vorbesc despre ingrjirea parului, despre cum mi-l ingrijesc eu sau despre cum ar trebui sa mi-l ingrijesc pentru a arata cat mai bine.

De-a lungul timpului mi-am pus speranta intr-o multime de tratamente, masti profesionale sau de la hipermarket si seruri. Am incercat toate ustensilele aparute in ideea sa am si eu un par lucios si sanatos.

Am ajuns la concluzia ca este extrem de important tunsul periodic al varfurilor. Degeaba te dai cu ser si masca de la nu stiu ce firma, daca nu ai mai fost la un tuns de varfuri de 5 luni. Cand se implinesc 6 saptamani de la ultimul tuns la mine deja se simte. Am avut o perioada in care mergeam periodic pt vopsit si tuns si chiar imi arata foarte bine parul. Apoi, din lipsa de timp, am inceput sa ma vopsesc acasa. Cu siguranta ca nu mai fac greseala asta. De cand am revenit la obiceiurile bune parul meu si-a revenit. Asa ca invatati din greselile mele si nu sariti peste vizita de la coafor.

Nu pun mare pret pe marca samponului si a balsamului, personal nu mi se pare ca se merita. Atata timp cat respect regula cu tunsul, e bun si samponul din supermarket pentru mine.

Masca de par folosesc absolut mereu dupa spalarea parului. Din nou, am ajuns la concluzia ca daca imi tund varfurile la timp, parul meu functioneaza la fel de bine atat cu o masca de la Kallos cat si cu una de la Wella Professional.

Folosesc mereu o picatura de ser sau un puf de spray de luciu (produsul asta chiar nu trebuie sa lipseasca la mine) si se aseaza frumos asa, fara pheon sau placa. Eram dependenta de pheon si placa atunci cand nu ii taiam varfurile si ma vopseam acasa.

Il vopsesc cu Keune la salon. Obisnuiam sa folosesc L'oreal Preferance acasa, dar desi au acelasi pret, nu se compara calitativ.

Pentru volum, va recomand sa investiti intr-un pheon de calitate (chiar simt o diferenta foarte mare intre pheonul simplu si cel cu ioni).


PS : sper ca nu am fost incoerenta, e 12 noaptea si mi-e foarte somn :)

6 comentarii:

Special Koko spunea...

n-ai fost :* ma duc sa ma tund cat de curand, promit:))

marico spunea...

la ce salon te vopsesti? eu nu am gasit pana acum nici un salon cu produse keune.

Special Koko spunea...

ai un blog award de la mn :D

Sim spunea...

@Koko : hey...thanks. Esti o scumpa :*

@hainute sic : nu e din Bucuresti salonul. Cand merg acasa la parintii mei profit si merg sa ma vopsesc la salonul asta care lucreaza cu Keune. Pentru Bucuresti gasesti informatii in postarea din linkul de mai jos :
http://living-or-not.blogspot.com/2010/01/vopseaua-keune-salonul-studio-fashion.html

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Imi plac descrierile tale detaliate.
In alta ordine de idei, la fel ca tine, si eu prefer sa imi rezolv problemele in orasul natal, pe bani mai putini, dar servicii de calitate. Ca exemplu, un tuns si o placa ma costa 10 lei (placa intra in banii de tuns pentru ca am parul foarte ondulat si altfel nu m-ar putea tunde).

Sim spunea...

@Sadie : la concluzia asta am ajuns si eu; in Iasi mergeam la un salon mediu, insa am descoperit ca in orasul meu natal serviciile sunt chiar mai bune la un pret de 2 ori mai mic. Ma costa 80 de lei un tuns de varfuri+vopsit radacini, pe cand la alt salon probabil m-ar fi costat dublu. Evident ca nu pot sa ii cer nu stiu ce minuni de coafuri, dar cum sunt o persoana conservatoare e foarte ok pentru mine asa :D

Trimiteți un comentariu