9.17.2010

ELF Studio - acum si in Romania



Probabil ati aflat deja ca au ajuns si pe site-ul romanesc elf mult asteptatele produse din gama studio. Sunt mandra de mine ca am reusit sa ma abtin sa nu fac o comanda, desi oferta este foarte tentanta. Luna aceasta am facut deja suficiente achizitii in materie de cosmetice si mi-am dat seama ca e cazul sa ma temperez, pentru ca deja ajungea sa se transforme intr-o dependenta.

Deocamdata vreau sa investesc pe partea de ingrijire a tenului, asa ca las machiajul deoparte pentru o vreme.

Acum cateva luni mi-am luat din gama studio pensula kabuki si o pudra. Postarea de atunci o gasiti aici. Am fost si sunt inca foarte incantata de calitatea pensulei, are niste peri foarte fini si e o placere sa o folosesc. Din ce am citit pe site-ul romanesc, toate pensulele din gama studio au perii din acelasi material (Taklon). In cazul asta le recomand si cu siguranta in timp o sa-mi updatez colectia de pensule cu cele din gama studio (acum sa vad cat timp ma mai pot abtine sa nu plasez comanda :D )

Pentru pudra nu prea am cuvinte de lauda si cam zace acum prin sertar nefolosita, dar pensula e absolut geniala si daca si restul sunt la fel, trebuie neaparat sa le am.

3 comentarii:

Iulia spunea...

Si eu abia astept sa dau comanda dar momentan ma temperez ca am o lista lunga si trebuie sa mai ajustez din ea :))

Anda Zelenca spunea...

Eu n-am prea fost temperata...am comandat de 100 de lei...:))

Sim spunea...

@Iulia : te inteleg :D eu nu vreau multe, doar toate pensulele :))

@Anda Zelenca : asteptam cu mult interes postul cu elf haul :D

Trimiteți un comentariu