9.20.2010

Must have : cizme peste genunchi

Dupa cum v-ati obisnuit deja cu mine, eu prind trendurile la un an dupa ce sunt lansate, cand deja toata lumea s-a plictisit. But still ... mai bine mai tarziu decat niciodata. Cum am facut cu blugii skinny, salopetele si multe alte obiecte vestimentare, asa procedez acum si cu cizmele peste genunchi.
Mi s-a cam pus pata de vreo saptamana. Am nevoie rapid de o pereche de cizme lungi. Incerc sa evit de data asta pielea intoarsa ( nu stiu de ce am o placere sa imi iau incaltari si genti din piele intoarsa, desi stiu ca dupa cateva purtari le fac praf). Incerc sa aleg o solutie optima : sa fie si frumoase si calduroase, sa mearga la rochie/fusta, sa mearga si la jeansi. Ahh...si sa fie si comode. Se poate sa le am pe toate? Greu, foarte greu.
Astept sugestii de la voi, unde gasesc cizmele alea minune care sa intruneasca toate conditiile de mai sus. Partea rationala din mine imi spune sa imi iau o pereche de cizme din piele cum sunt cele din poza de mai jos, dar sufletelul meu cere o pereche din piele intoarsa asemeni celor din a doua poza. Voi ce ziceti?






20 comentarii:

Irina spunea...

ah ce visez si eu la unele...si nici eu nu stiu unde sa gasesc :-<

beautyandthecity spunea...

Love them too!!

Sim spunea...

Am vazut la Benvenuti insa erau din piele intoarsa. Mi-a ramas gandul la ele.

Anonim spunea...

Am vazut ceva asemanator si la Leonardo, dar cred ca nu erau din piele naturala, ci din piele ecologica.

Iulia spunea...

Eu nu pot purta asa ceva pt ca am 157 cm :((. As arata ca un pitic...

Sim spunea...

@Clarra : cred ca le-am vazut si pe alea :D , dar erau din catifea de aia care imita pielea intoarsa.

iguanitza spunea...

pai gasesti pe www.julia-style.ro
sau
ciocolataalba.blogspot.com

sa ne tii la curent :*

Sim spunea...

@Iulia : atunci o pereche de botine dragute :D

Sim spunea...

@iguanitza : am vazut la tine in blogroll site-urile, dar cred ca imi pot cumpara orice online numai incaltaminte nu. Am si eu un off ca traiesc pe picior mare si trebuie sa fiu sigura ca nimeresc un model care nu imi face piciorul sa arate mai mare decat este :)) ( port 39...nu e tocmai cel mai finut picior). Asa ca eu trebuie sa probez si sa tot probez :D

iguanitza spunea...

pai julia-style.ro e prietena mea in real si de pe celalalt site mi`am luat eu niste cizme de vara anul trecut si imi place ce vad acolo, sunt de calitate.

Pacat ca nu poti sa comanzi online..dar daca e pe stoc perechea poti comanda marimea ta, daca nu ti se potriveste, vorbesti sa le returnezi...cred ca merge.

Monica - Pisica albastra spunea...

am vazut cizme peste genunchi din piele (sau inlocuitor de piele, insa nu "intoarsa", nu velur) in ultima colectie Deichmann semnata de Cindy Crawford parca. in catalog aratau tare bine, cred ca maine ma duc si eu sa le vad.
partea buna: sunt destul de ieftine(pana in 200 de lei) si au masuri pana la 42! (eu port41)

Sim spunea...

Uite ca la Deichman n-am mai fost de multisor. Am sa dau un ochi saptamana asta si poate gasesc cizmele perfecte la ei :D

unika spunea...

am vazut si eu la Leonardo ceva de genul asta, dar nu prea mi-au placut din considerentul ca erau din piele ecologica si eu am un fix cu pielea ecologica, dar gasesti si la Deichman ...Spor la cumparaturi fetelor! :)

Anonim spunea...

eu am vazut la zara :p...tot in iasi

Anonim spunea...

am uitat cele de la zara erau din piele...in opinia mea mai bine iti cumperi din piele arata mai fain+ cele din piele intoarsa nu mai arata bine dupa cateva incaltari...si eu vreau dar am 162 cm(ma gandesc intens

Unknown spunea...

Buna idee :) 10x

Sim spunea...

@Anonim : eu nu prea sunt multumita de incaltamintea de la Zara. Nu cred ca au calapodul bun pentru ca mai toata incaltamintea luata de la ei mi se pare incomoda.

Jamie-Lee Burns spunea...

I love these looks, they're awesome!

http://pagesixxx.blogspot.com

Special Koko spunea...

I waaant ♥

DeliasBeautyBlog spunea...

Si eu vreau o pereche de cizme peste genunchi din piele intoarsa dar nu gasesc nimic fain.Am vazut in Leonardo o o pereche care mi-au placut ft mult dar nu mai aveau decat marimi de 40 :))

Trimiteți un comentariu