11.21.2010

Review : kit de tratament pentru regenerarea parului Gerovital

Hello girls,
Imi cer scuze ca am fost absenta in ultima perioada, insa au intervenit niste schimbari majore in viata mea lately si timpul liber imi lipseste cu desavarsire. Don't worry, e de foarte bine :D Dar de-acum incerc sa revin la ritmul meu de postare.

***


V-am spus acum ceva timp ca imi cade parul ingrozitor de tare ( o cadere sezoniera ceva mai intensa; chiar asa de tare nu mi-a mai cazut niciodata). Mi-am cumparat kitul cu fiole Gerovital in care mi-am pus toate sperantele. V-am spus la vremea aia ca dupa ce am citit modul de utilizare am devenit sceptica.
Dupa ce spargi o fiola mica si una mare si amesteci, continutul se transforma intr-o crema galbuie. Ei recomanda sa aplici si la radacina si pe lungimea parului. Deci clar nu pot concura cu fiolele Revalid care actioneaza la radacina parului ; probabil se vor a fi o masca de par mai puternica.
Dupa ce am incheiat tratamentul ( ca totusi am zis sa ii dau sansa pana la capat) pot sa va zic sigur ca nu prea ajuta la regenerare si nu reduce deloc caderea parului. Mai mult, nici macar nu hidrateaza. Cred ca obtii rezultate mai bune cu un balsam de la supermarket decat cu fiolele astea.

Verdict : zero efect; sunt chiar dezamagita de aceste fiole.

Din fericire am gasit o solutie pentru problema mea cu caderea parului si acum e totul pe drumul cel bun :D

10 comentarii:

unika spunea...

zi solutia ....te rooooooooooog........eu am incercat samponul lor si regenerare si la fel zero efect, degeaba si-au facut acea mega reclama pe bloguri, campanii de testare gratsi, nu cred ca celelate produse fac ceva...te rog, zi care este solutia .......plsssssssssssss

Sim spunea...

Fiole Phytopolleine Plus de la Phyto. De la a2a fiola am vazut rezultate foarte bune ( eu am lasat fiola sa actioneze peste noapte) Se recomanda sa o folosesti o data la 5-7 zile deci nici nu e asa mare bataie de cap.
Am auzit ca si fiolele Revalid dau rezultate foarte bune insa s-a intamplat sa am cutia cu mostre Phyto, iar aceste fiole m-au convins sa le achizitionez de la prima utilizare.
M-am lecuit cu Gerovital cu ocazia asta :D

Mihaela Anghel spunea...

Cam cat costa fiolele astea? Si se pot cumpara din farmacii?

Sim spunea...

Inca sunt in cautarea lor :) se pare ca sunt mai greu de gasit prin farmacii.

Nimphetamin spunea...

Vad ca multe ne confruntam cu problema asta... Sa fie ceva in aer? Eu totusi ma gandesc ca este o problema interna, asa ca nu stiu daca sa mai cred in tratamentele externe... Totusi, dupa ce termin cu produsele Gerovital, daca nu observ schimbari, incep sa caut fiolele Phyto.

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Chiar eram si eu curioasa in privinta solutiei reale pentru caderea parului.
Cat costa fiolele Phyto? Cat timp trebuie folosite?

Rox spunea...

Buna ! Cel mai bun tratament pentru par este cel intern, fa o cura de vitamine B si vei vedea diferenta , eu am luat o luna de zile niste capsule de la Yves Rocher pentru par si unghii( contin un complex de B-uri + zinc)si am inceput sa observ firicele mici care au inceput sa creasca pe frunte, asta inseamna ca se regenereaza:)

Rox spunea...

Capsulele respective se numesc MON CAPITAL BEAUTE - SUPLIMENT ALIMENTAR PENTRU UNGHII SI PAR produse de Yves Rocher

Alexandra A. spunea...

buna,daca imi permiti sa-ti sugerez si eu un remediu: tinctura de rozmarin. Mie imi place, am sa si scriu o postare dar trebuie sa folosesc un timp mai indelungat. Imi aplic tinctura pe radacina, masez pana intra in piele, apoi o las o zi, pentru ca nu ingrasa parul, nu se simte in niciun fel, deci se poate iesi din casa probleme. Poti da o cautare sa citesti despre efectele acestei plantei. Eventual poti folosi ulei esential. Cred ca e mai bun. Momentan am tinctura.

Sim spunea...

@Nimphetamin : in general e normal sa cada parul toamna, dar acum mi-a cazut cu mult mai ult decat de obicei pentru ca am avut o perioada de stres cu 3-4 luni inainte. Ce bine ar fi daca ar exista pastile care sa combata stresul.

@Rox :am luat si vitamine; acum voiam sa incerc forcapil pentru ca am auzit foarte multe pareri pozitive. Am sa le caut si pe cele yves rocher, poate am mai mult noroc, pentru ca forcapil vad ca e de negasit pe la farmaciile de langa mine.

@Sandra : am citit si eu despre rozmarin. Voiam sa imi iau tinctura de rozmarin, urzica si mesteacan. Din ce am citit, daca amesteci astea 3 tincturi au un efect foarte bun.

Trimiteți un comentariu