1.08.2010

Ce filme am mai vazut eu zilele astea

Hello all, m-am intors de ceva vreme dar de abia acum pot spune ca mi-am reintrat in ritm. Am vazut ceva filme zilele acestea si am zis sa nu le tin doar pentru mine, sa va zic si voua de ele.

Acum 3-4 zile am vazut mult discutatul Coco avant Chanel .E un film dragut, despre viata creatoarei de moda pana la momentul lansarii primei colectii. Nu am reusit sa ma atasez de personajul principal decat spre final, care a fost foarte emotionant (cel putin pentru mine). Per total merita vazut. Sunt curioasa in ce procent scenariul este conform realitatii.


Astazi am vazut Avatar, la cinema, iar experienta 3D a fost uimitoare. Chiar nu mi-a dezamagit deloc asteptarile. A fost chiar mai mult decat ma asteptam. Povestea este atat de frumoasa incat merita vazut si acasa pe dvd, fara 3D. Nici nu mi-am dat seama cum au trecut cele 2 ore si 40 de minute. Filmul acesta chiar vi-l recomand din toata inima, sunt sigura ca o sa va placa.


Ieri seara am vazut Up. E un film de animatie realizat de pixar, foarte foarte frumos. M-a amuzat, m-a intristat, m-a tinut cu sufletul la gura, m-a emotionat pana la lacrimi, m-a bucurat din cale-afara. Intr-un cuvant un film complet. Absolut superba povestea. Rar s-a intamplat sa imi placa un film atat de mult si sunt sigura ca si voua o sa va placa.

5 comentarii:

Beatrix spunea...

Si eu am avut cateva zile in care nu am iesit din casa si m-am uitat impreuna cu prietenul meu la filme iar acuma am atatea filme despre care sa scriu:)). Eu inca nu am vazut Avatar dar vreau sa il vad la fel ca si Up, am vazut trailer-ul pe youtube si parea destul de fain:D

In cazul in care nu l-ai vazut deja iti recomand Law Abiding Citizen, e un film exceptional

evergreen spunea...

eu am piratat coco si am vrut sa-l vad in viena. tot o asteptam pe audrey si dupa o ora constat ca asta e coco varianta tv

up e ge-ni-al!!!

Anonim spunea...

am vazut si eu Avatar! Frumoasa jucarie! Si palpitanta, mi-a placut! Daca aveau si o toaleta pe Pandora, in jungla aia minunata, ar fi fost perfect! Mi-au placut gistele cu doi ochi cu care zburau bastinasii! Semintele plutitoare, caii cu sase picoare! Sa stai si sa te tot uiti!

mosaid spunea...

so, adaug si eu un comentariu ca o girafa batrana ce rade dupa 3 zile: am vazut 500 days of summer, filmul pe care l-ai recomandat acum 6 luni. Nice, pentru cei care gusta unul sec si apreciaza muzica buna.
Sweet disposition, baby!

mosaid spunea...

ok, acum sa adaug si eu niste filme pe lista:
- Wanted -
- It's complicated - boring, but ok
- Up in the air - depressing
- Kung Fu Chefs - e in chineza, so cam trebuie sa te uiti la ecran sa vezi subtitrarea, in rest e ok
- The hangover - pretty nice, nu trebuie sa mananci totusi in timp ce te uiti la el

Trimiteți un comentariu