1.21.2010

Sales si la Sephora

Sunt foarte ocupata zilele astea cu examene si teme asa ca imi cer scuze ca scriu atat de rar. Dar hei, trece si sesiunea asta.

Sa va zic ce am vazut ieri seara, cand am luat o mica pauza de la lucrat la o tema. Am iesit pana in Carrefour si nu s-a putut sa nu dau un ochi si pe la Sephora. Aveau 2 standuri cu reduceri ( in principal la produse Sephora, Too faced, Urban Decay si Benefit). Dintre toate cutiutele alea mici si colorate si dragute mi-au atras atentie seturile, care aveau in general o reducere de 20-30%. Avand in vedere ca din start un set are un pret mai mic decat daca ai lua toate produsele separat, cred ca e o afacere destul de buna.

Am vazut "Glamour Revolution" si "Natural look" de la Too faced ; "27/7 super stash eyeliners" de la Urban Decay si "Celebutante" de la Benefit. Preturile erau intre 90 si 137 de roni din cate retin. Daca va pasioneaza unul dintre seturile de care v-am zis sau va doriti anumite produse de la Benefit, dati o fuga pana la Sephora cat mai sunt in stoc.





3 comentarii:

natty spunea...

Ce rau imi pare acum ca le-am luat la pret intreg :(
Bine cu cardul Sephora tot am avut 10% reducere dar totusi ...

Sim spunea...

Eu mi-am luat Glamour Revolution. Imi doream de mult trusa asta. :)
Cum fac rost de card Sephora?

Evergreen spunea...

sesiune... sesiune... abia astept sa treaca

Trimiteți un comentariu