5.21.2010

Review : lac de unghii Flormar


Pentru ca sunt foarte bucuroasa cand gasesc produse de calitate la preturi foarte mici, va impartasesc si voua noua mea descoperire in materie de lacuri de unghii.

Acum cateva luni a aparut in Carrefourul in care obisnuiesc sa imi fac cumparaturile un stand Flormar. Initial nu l-am bagat in seama, nu stiam nimic despre firma asta si faptul ca nu erau vandute in magazine specializate nu imi inspira incredere ( alaturi era standul Avon, asa ca am zis ca si Flormar e un fel de Avon in ceea ce priveste calitatea).
Am devenit tot mai curioasa de fiecare data cand treceam si vedeam multitudinea de culori la lacuri de unghii, asa ca am zis sa le testez.
Lacurile de unghii au mai multe game (eu am din gama simpla si Quartz dar mai este SuperMatte, Selection si True Color). Se gasesc intr-o nebunie de culori (absolut orice nuanta iti vine in minte ai s-o gasesti acolo) V-am zis de pret? 5 lei.
Rezista mult mai bine decat Peggy Sage sau Colorama Maybelline si decat orice am incercat pana acum (nu am incercat OPI ). Lacul este extrem de pigmentat ( merge dat o singura data si obtii culoarea care o vezi in sticluta), se usuca repede si are un luciu deosebit. Totusi, am nimerit 2 sticlute slab pigmentate (ce-i drept erau niste culori traznite : albastru si galben) care necesitau 2 straturi. In rest, cu celelalte sticlute nu am avut nici o problema; culori superbe care rezista.

Am incercat si kit-urile pentru manichiura french; sunt disponibile in 3 variante, eu am incercat kit-ul cu subton roz si cel cu subton bej-sidefiu. Absolut superbe si rezistente. Pretul? O nimica toata, 12 lei. Kitul include top coat, lac pentru baza si lac alb; evident si actibildurile ajutatoare, dar eu nu le folosesc.
Am observat ca au si tratamente pentru unghii si sunt curioasa cum sunt; cu proxima ocazie am sa le incerc.
Mi-as fi dorit sa va fac niste swatch-uri pe unghiutele mele, insa nu ma pot abtine sa nu imi rod pielitele iar momentan degetele mele arata de parca ar fi fost atacate de o turma de pisici.

11 comentarii:

Anonim spunea...

eu am flormar nail therapy complete care 4 in 1 si am observat ca nu mi se mai exfoliaza unghiile si ca oja rezista si mai mult daca aplic acest lac inainte.

Sim spunea...

Mersi mult de pont. Eu le mai dau cu lac incolor pe deasupra sa reziste bine.

In schimb farfurile de ochi Terracota au fost o dezamagire.

Aly spunea...

Si eu am Nail therapy complete care 4 in 1, nu mi s-a parut ca intareste extrem de bine sau ca protejeaza. dar este acceptabil. Insa mai am un tratament, Calcium Gel, care e de fapt tot un lac putin mai gros ca si textura. Acela am observat ca intareste mai bine si protejeaza. L-am avut chiar o saptamana pe unghii si nu a sarit sau s-a exfoliat. Il folosesc inainte sa aplic oja propriu zisa, iar apoi aplic Nail therapy ca si top coat, ca trebuie sa il folosesc si pe ala :))

Sim spunea...

Calcium Gel e tot de la Flormar, nu? Am vazut si eu in treacat un tratament cu calciu de la ei.

Aly spunea...

Da, tocmai m-ai impins sa fac un review legat de asta si pun si poze :D It's in process...:)

Monica - Pisica albastra spunea...

In ce Carrefour e standul Flormar?
Ma intereseazas si pe mine sa incerc produsele lor, oje si rujuri. Am auzit numai lucruri bune despre amandoua.
Multumesc mult!

Sim spunea...

In Iasi se gasesc in ambele Carrefour-uri.
Pentru Bucuresti gasesti informatii exacte aici :
http://luckydil.wordpress.com/2009/12/19/update-standuri-flormar/

Iulia spunea...

Ah, si eu sunt tare multumita de ojele lor. Am mai multe produse de la ei care ma incanta. Chiar de curand am realizat un shade swatch la o oja de nuanta roz :D

Ella Gheorghiu spunea...

Buna!Sunt super bune ojele si lacurile Flormar...tratamente nu am avut de la ei,dar lacurile rezista cam 5-6 zile lejer...ft. bune la preturi modeste.

Anonim spunea...

incearca fardul teracota umezind inainte pensula sau aplicatorul, eu stiu de la ei ca asa se vede mai bine culoarea;)

Sim spunea...

@Anonim : doar cu pensula umezita il aplic; daca e pensula uscata nu se vede absolut deloc.

Trimiteți un comentariu