6.21.2010

Manichiura cu Konad

Am aflat de curand despre stampila magica de la Konad (desi imi aduc aminte vag ca am mai vazut asa ceva, dar acum mult mult timp)

Ca sa iti poti face modele cu Konad ai nevoie de o stampila, oja speciala de la ei (am inteles ca e mai vascoasa), o placuta si o razatoare. Cred ca v-am bagat in bezna rau de tot cu lista asta. Pentru mai multe lamuriri dati cautare pe google si gasiti site-ul reprezentantei din Romania (au si magazin online)

Eu inca stau pe ganduri daca se merita sa imi fac moftul asta. Imi port mereu unghiile scurte, date cu lac incolor sau manichiura frantuzeasca, asa ca in mod sigur nu as purta asa ceva la facultate sau la serviciu.
Pana ma hotarasc va las sa vedeti ce minunatii poate face kitul asta de la Konad :










8 comentarii:

Ella spunea...

In Bucuresti sunt placute la metrou, in piete destul de bune cu placuta, stampila si razuitor la maxim 5 lei. Iti trebuie rabdare multa. Le folosesc si chiar sunt ok, parerea mea este ca aceste placute Konand sunt scumpe si fac cam acelasi lucru ca cele ieftine.

MooNy spunea...

Sunt kituri diverse si foarte bune in pasajul care conecteaza Lipscani de Sf Gheogrghe in Bucuresti. Cred ca si oje mai groase :)

Sim spunea...

Ma gandeam si eu sa incerc varianta asta mai intai, dar nu sunt din Bucuresti, iar in Iasi nu prea stiu pe unde s-ar gasi.

MooNy spunea...

Trebuie sa fie prin peiel o taraba cu cosmeticale. Sau un plafar jumate plic de cosmeticale sa te ajute sau sa te indrume. Sau cineva prin Bucuresti care sa iti cumpere una sa iti placa si sa o trimita prin posta :)

MooNy spunea...

Hahaha, PIETE nu peiel :)

Anonim spunea...

sunt niste porcarii cele ieftine, nu poti face niciun model cu ele....

Anonim spunea...

eu ma duc la facultate bine mersi cu ele:)) si cele din piata, din 10 cate am cumparat, 2 sunt bune. Deci sincer dai banii degeaba. Mai bine investesti. Plus ca au si placuta de french cu care ies foarte frumos unghiile:)

Anonim spunea...

de unde pot sa imi iau si euuuuuu :(?

Trimiteți un comentariu