10.13.2010

In teste : kit Gerovital pentru regenerarea parului


Pentru ca in ultima vreme incepusem sa am mari probleme cu caderea parului, am inceput sa ma interesez de tratamente pentru a stopa caderea acestuia.
Mi-am cumparat kitul de tratament de la Gerovital, insa dupa ce l-am deschis a inceput sa imi para rau ca nu mi-am luat fiolele de la Revalid. Fiolele de la Revalid se aplica doar la radacina parului si se lasa asa pana la urmatoarea spalare. Ma asteptam sa fie si cele de la Gerovital asa, insa imi par mai mult o masca-tratament ceva mai puternica. Din amestecarea a celor doua tipuri de fiole rezulta o crema care trebuie aplicata atat la radacina cat si pe lungime. Se lasa sa actioneze 10 minute si apoi se clateste. Nu prea cred ca o sa imi apara multe firicele de par noi, dar le dau o sansa pana termin tratamentul.
Revin cu impresii dupa ce termin tratamentul, asa ca wish me luck .

Voi ce tratamente de par ati mai incercat?


PS : nu uitati de concursul Vichy

5 comentarii:

Mihaela spunea...

Am incercat sampoane...alpecin si petrole hahn, dar nu au fost bune la nimic. Sunt curioasa sa vad daca aceste fiole de la gerovital vor avea efect la tine. Daca da, mi le cumpar si eu. :P

Andreea spunea...

Fiolele de la Revalid si eu am auzit ca sunt fantastice! Eu nu am probleme cu parul momentan.Am folosit o lotiune cu petroleum de la Farmec si ulei de ricin.M-am declar super multumita de rezultat! Petrolul se gaseste in orice farmacie plafar si chiar e ieftin un flacon.

Te pup!

Anonim spunea...

Am luat 4 cutii d-astea consecutive.. le-am folosit si nu mi s-a intamplat nimic cu parul.. continua sa creada, notiv pt care m-am ofticat ca am dat banii aiurea..
eu sunt si blonda si aveam impresia ca imi deshidratau mai tare parul, isi pierduse din elasticitate.. mi se par foarte proaste, e ca si cum ai arunca banii pe fereastra. poate la tine functioneaza, dar ma indoiesc..
Samponul regenerant a fost f bun pt parul meu, il recomand.. nu mi-a stopat caderea, n-a facut niciun "wow!", dar mi-l curata bine si imi placea. Succes cu pseudo-tratamentul asta! mult succes si cu blog-ul! >:D<

Lavy spunea...

Buna Somonica!

Eu nu prea sunt adepta tratamentelor de par din comert, asa imi prepar eu o masca-minune pentru un par extrem de stralucitor:D:D:D (contine urmatoarele:
-ulei de ricin-
- vitamina A lichida
- ulei de masline
- vitamina E- cam 2-3 capsule moi
- 2-3 lingurite miere

Primele 3 ingrediente se pun in aceeasi cantitate, cam 20 ml fiecare sau chiar mai putin, depinde de lungimea parului..Se amesteca toate, se aplica cu o pensula de vopsit pe toata lungimea parului si se lasa cam o ora (infasurat in ceva, ca sa nu picure uleiurile:D), apoi se spala in mod obsinuit. Este recomandata o data pe saptamana:D

Te pup:)
Cu drag,
Lavy

Sim spunea...

@Mihaela : inca sunt sceptica, dar tin tratamentul pana la capat si abia atunci o sa pot sa ma pronunt.
@Andreea : stiu lotiunea aia, si eu am folosit-o si mi-a facut bine din cate tin minte. Acum e situatia disperata, de asta am trecut la testat fiole :D
@Lavy : cand eram in liceu faceam tratamentul cu ulei de masline si ulei de ricin; aveam rabdare sa stau 4-5 ore cu el pe par. Chiar ma gandeam zilele astea sa revin la tratamentul cu ulei de ricin. Cu mierea nu stiam, dar o sa incerc sa vad ce efect are :)

Trimiteți un comentariu