10.18.2010

Review : Kallos Blossy


Ieri, dupa ce mi-am facut tratamentul Gerovital imi simteam parul foarte uscat si greu de descurcat. Mi-am dat seama ca nu rezolv problema cu leave-in-ul de la Wella, asa ca m-am apucat de scotocit prin dulapul de cosmetice. Am dat peste uleiul de par de la Kallos, Blossy, care statea uitat de cateva luni (desi a fost o vreme in care era nelipsit din ritualul meu de ingrijire al parului, dar cum nu am mai folosit de foarte mult timp placa de intins parul am renuntat si la folosirea acestui ulei)
Am aplicat o cantitate generoasa pe parul ud ( foarte important sa il aplici pe parul ud, cand cuticula firului de par este inca deschisa). Cand spun cantitate generoasa ma refer la 6-7 picaturi (acum depinde cat de lung ai parul si cat de uscat e, al meu "trage" destul de mult ulei si balsam). Am periat bine parul ca sa distribui produsul cat mai eficient. Mi-am uscat parul cu treapta cea mai joasa la caldura. Apoi am trecut cu peria rotunda termica si cu feohnul dat pe treapta cea mai inalta de caldura pe fiecare suvita in parte. Rezultatul a fost extrem de multumitor : par perfect intins si lucios.
De obicei nu prea am incredere in produsele ieftine insa acesta chiar este foarte bun si se ridica la nivelul celor profesionale.
Se gaseste in 3 variante : glossy, blossy si flossy. Eu am mai avut glossy care este la fel de bun ca blossy. Pe ele scrie ca ar oferi protectie termica iar cel pe care il am acum inlatura tonurile galbui de pe parul blond ( cum eu nu am tonuri galbui, nu stiu cat de eficient este in privinta asta)


Il recomand pentru fetele cu parul uscat. Din ce am observat, obtin rezultate bune doar cand il aplic pe parul ud si apoi il usuc cu feohnul.


PS : mai sunt doar 4 zile in care va puteti insrie la concursul Vichy.

6 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sim spunea...

Il mai folosesc si pe parul uscat pentru luciu si netezire, dar atunci aplic foarte putin. :)

Anda Zelenca spunea...

Nu am prea inteles faza cu blossy, glossy si flossy!:))
Care e diferenta intre ele? Pentru ce sunt destinate?

Sim spunea...

@Anda : flossy e spray de stralucire (asta nu stiu cum e ca nu l-am avut)
glossy e ulei cu cristale lichide iar blossy e varianta lui glossy pentru blonde (e usor mov, se presupune ca atenueaza tonurile galbui ale parului)
Uleiul de cristale lichide hidrateaza parul si ofera protectie termica. Eu il folosesc si in loc de spray de luciu (dat foarte putin pe parul uscat). Chiar sunt foarte bune, comparabile cu wella professional, dar la un pret mult mai mic.

Anda Zelenca spunea...

Aaaa! acum m-am lamurit, mersi!:P
Am si eu un ulei cu cristale lichide, ceva profesional din cate am inteles, o marca italiana. Vitalfarco se cheama.
Il am de aproape un an si am folosit doar jumatate din cei 100 ml.
Tine super mult si e f bun.

mona_sax2 spunea...

Draga simona,

Imi este foarte mila de shrek si sper sa ii gasesti o casutza.
Anyway, daca vrei sa ai un par frumos si bogat, cea mai buna varianta este sa folosesti cat mai putine produse pentru el (incearca sa renunti la uscarea cu foehn, intinde-l cu placa mai rar, fa-te cu fixativ sau balsam mai rar).
Am citit intr-un ziar chestia asta. Orikt de profesionale ar fi produsele, ele tot contin chimicale sau factori nocivi. Asa ca, foloseste-le kt mai putin! Si-asa se poarta parul natural, putin ondulat, asa ca don't worry.

Te pup

Trimiteți un comentariu